Blog

Má zpovědnice, tvá inspirace. Dočteš se tady vše, co ti chci postupně říct. Doufám, že se ti to bude líbit, klidně mi napiš názor! Přeji příjemné čtení.
  • Krůtí nudličky s kuskusem na smetaně s mandlemi

    Ingredience: Postup: Kuskus zalijeme horkou vodou, odložíme stranou a necháme vodu vsáknout. Krůtí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a…

    18. 3. 2025

  • Lososové karbanátky

    Ingredience: Postup: Troubu předehřejeme na 180 °C. Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kostky a uvaříme doměkka. Mezitím nakrájíme lososa na…

    18. 3. 2025

  • Zapečený květák s mozzarellou

    Počet porcí: 3 Ingredience: Postup: Troubu předehřejeme na 180 °C. Květák rozdělíme na větší růžičky, důkladně opláchneme a dáme vařit se…

    18. 3. 2025

  • Tofu s žampionovou omáčkou a rýží

    Ingredience: Postup: Na másle lehce osmažíme očištěné a na plátky nakrájené žampiony. Zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou asi 10…

    18. 3. 2025

  • Rizoto s ricottou a kuřecím masem

    Ingredience: Postup: Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím si na másle osmahneme na kostičky nakrájené žampiony s utřeným česnekem,…

    18. 3. 2025

  • Shakshuka pánev

    Počet porcí: 2 Ingredience: • 1 cibule (70 g) • 1 červená paprika (150 g) • hrst (100 g) cherry rajčat • 1 balení (400…

    2. 3. 2025

  • Veggie Pad Thai

    Ingredience: • 70 g vařených rýžových nudlí • 150 g uzeného tofu • 2 ks (300 g) mrkve • 150 g hlávkového zelí • 150…

    2. 3. 2025

  • Brambory s tvarohem a pažitkou

    Ingredience: • 3 brambory (cca 300 g), vařené ve slupce • 1 vanička (250 g) měkkého tvarohu • 2 lžíce (20 g) másla…

    2. 3. 2025

  • Kuřecí steak se sýrovou omáčkou a hnědou rýží

    Ingredience: • 150 ml polotučného mléka • 40 g strouhaného eidamu (30 % tuku) • 150 g vařené hnědé rýže • 1 lžička (4–6…

    2. 3. 2025

  • Zapečené těstoviny s brokolicí, sýrem a kuřecím masem

    Počet porcí: 3 Ingredience: • 200 g kuřecích prsou • 250 g syrových těstovin • 3 plátky (cca 51 g) polotvrdého sýru (gouda, čedar,…

    2. 3. 2025